Ryhmät ja ilmoittautuminen

Tule ja kokeile! Kuopion Tanhuujat tarjoaa erilaisia tanssiryhmiä niin aikuisille kuin lapsille. Aikaisempaa tanssikokemusta ei useimmissa ryhmissä edellytetä. Ryhmät harrastavat esiintymistoimintaa, joka tarjoaa hienon mahdollisuuden esimerkiksi lapsille kokeilla esiintymistä turvallisesti osana suurempaa ryhmää.

Ryhmissä on mahdollista käydä kokeilemassa ilmaiseksi ennen lukukausimaksun maksamista.

Aikuisten ryhmät


AIKUISTEN JA NUORTEN KANSANTANSSIRYHMÄ, myös aloittelijat (Rihmarulla)
Ke 18-19.30 Päivärannan päiväkoti, Tuomikuja 4. Aikuisten ja nuorten aikuisten ryhmä Rihmarulla, joka tanssii perinteisiä kansantansseja ja koreografioita. Kaikki uudet ovat tervetulleita mukaan kokeilemaan. Syyslukukausi 2021 käynnistyy 1.9.2021. Ohjaaja Sari Hirvonen.

Kasareikka

AIKUISTEN JA NUORTEN KANSANTANSSIRYHMÄ, jatkoryhmä (Kasareikka)
Ti klo 18-20.00 Sinikellon päiväkoti
, Taivaanpankontie 4. Huom! uusi paikka.
Kasareikka ryhmä harjoittelee haastavampia kansantanssikoreografioita ja esiintyy aktiivisesti. Ryhmä on esiintynyt muun muassa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Afrikassa. Ryhmä kokoontuu sl 2021 tiistaisin 31.8.2021 alkaen. Ohjaaja Markku Ryynänen.

Folkjam Kuopio

FOLKJAM-TANSSILIIKUNTA
Folkjam on uusi tanssiliikunnan muoto vasta-alkajille ja pidempään tanssineille. Folkjam on suomalaisen kansantanssin liikekieleen ja pohjoismaiseen musiikkiin pohjautuva sosiaalinen tanssimuoto, jossa ei tarvita paria. Folkjam on kuntoa kohottava liikuntamuoto, jossa syke nousee ja hiki virtaa, unohtamatta liikkuvuuden kehittymistä. Ei vaadi paria.

Ryhmä on tauolla.

Lasten tanssiryhmät

LASTENTANSSIRYHMÄ N. 3-6 -VUOTIAILLE
Ke klo 17.30-18.15 Pölläkänlahden päiväkoti, Lehtoniementie 15. Ryhmä aloittaa 1.9.2021.
Alle kouluikäisille lapsille suunnattu tanssileikkiryhmä, joka tutustuttaa osallistujat eri tanssilajeihin kuten showtanssiin, balettiin, kansantanssiin jne. luovuutta ja leikkiä unohtamatta. Ohjaaja Emma Vuohtoniemi.

Hoppa

ALLE KOULUIKÄISTEN LAPSI-VANHEMPI LASTENTANSSIRYHMÄ (Tippa):
Ke klo 17.30-18.00 Sinikellon päiväkoti, Taivaanpankontie 4. Huom! uusi paikka ja aloitusaika. Ryhmä aloittaa 15.9.2021.
Alle kouluikäisille suunnattu lapsi-vanhempi lastentanssiryhmä, jossa opetellaan lastentansseja tanssin riemun, yhdessä tekemisen ja leikin kautta matalalla kynnyksellä. Tervetuloa mukaan lapset ja vanhemmat tai vaikka mummot ja papatkin, vaikka alla olisi vain kaksi vasenta jalkaa. Ryhmä esiintyy seuramme joulu- ja kevätjuhlissa. Ohjaaja: Vanamo Lindroos.

KOULUIKÄISTEN LASTENTANSSIRYHMÄ (Hoppa)
Ke klo 18.15-19.00 Sinikellon päiväkoti, Taivaanpankontie 4. Huom! uusi paikka ja aloitusaika. Ryhmä aloittaa 15.9.2021
Kouluikäisten ryhmä, jossa opetellaan tanssin alkeita ja perusaskeleita. Inspiraationsa tunnit ammentavat rikkaaasta ja vauhdikkaasta kansanperinteestä. Jäykän vanhanaikaisen tanhu-mielikuvan voi näillä tunneilla heittää romukoppaan. Harjoituksissa opettelemme erilaisia yleisen lastentanssin ryhmäkoreografioita tanssin riemun kautta. Ryhmä esiintyy lukukausien päätteeksi seuran tapahtumissa. Ohjaaja: Vanamo Lindroos.

Harrastusmaksut 2021

Jäsenmaksut / lukukausi

  • Aikuiset 40 €
  • Lapset (alle 16-vuotiaat) 20 €

Harjoitustilamaksut vuonna / lukukausi:

  • Aikuiset 40 €
  • Lapset (alle 16-vuotiaat) 20 €
  • Perheet 40 €

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Kuopion tanhuujien ryhmiin voi ilmoittautua ao. sähköisillä ilmoittautumislomakkeilla:

Ilmoittautuminen Rihmarulla-ryhmään
Ilmoittautuminen Kasareikka-ryhmään
Ilmoittautuminen lapsi-vanhempi-ryhmään (5-6-vuotiaille)
Ilmoittautuminen kouluikäisten tanssiryhmään
Ilmoittautuminen lastentanssiryhmään 3-6 vuotiaille

Mikäli sähköinen ilmoittautuminen ei ole sinulle mahdollista tai sinulla on kysymyksiä, voit olla yhteydessä myös s-postitse tai puhelimitse:

Ila Hannula puh. 040 742 5363
info@kuopiontanhuujat.f